Foodtruck & Catering op locatie
 

Wie is Las Hapas?

Las Hapas wordt gerund door een stoere gezellige vrouw die graag kookt voor mensen en haar droom heeft verwezenlijkt door te beginnen met een Foodcaravan.

Mijn naam is Sheila en ik ben de eigenaar van Las Hapas. Las Hapas is ontstaan vanuit het mee helpen op meerdere evenementen en festivals als vrijwilliger. Daar kwam ik vaak vele Foodtrucks tegen en dit leek me helemaal te gek. Ik mag graag koken voor vrienden en familie en kan hier enorm van genieten. Op een gegeven moment kreeg ik de kans om tijdens een winter festival te ontdekken of het wat voor me was door het bemannen van een Foodstand. Dit voelde heel goed en vertrouwd! 

Het idee werd geboren om te beginnen met een eigen Foodtruck. Het moest iets zijn wat echt bij mij paste! Stoer, gezellig, maar zeker ook een tikje vrouwelijk... In 2016 was het dan zo ver: Vanuit een klein maar fijn, stoere maar gezellige Foodcaravan is Las Hapas begonnen om met veel liefde en een twist heerlijk Mexicaans streetfood te bereiden. 

Inmiddels zijn we enkele seizoenen verder en is Las Hapas niet meer weg te denken op de leukste festivals. We hebben al diverse mensen blij mogen maken met onze heerlijke homemade Mexicaanse gerechten!  Vanaf 2019 worden onze gerechten bereid in een ware eyecatcher van een Foodtruck. Heerlijk kleurrijk en echt in de stijl van de Amerikaanse en Mexicaanse Foodtrucks. Dit samen met een doos humor, gezelligheid en de heerlijkste gerechten maakt ons one of a kind.

Onze gerechten zijn uniek door het gebruik van verse ingredi√ęnten en ze worden op afroep klaar gemaakt. Onze Nachos, zoals wij ze klaar maken, zijn uniek voor de Foodtrucks in Nederland. Wij bieden namelijk onze Nachos aan met heerlijk gekruid rundergehakt, een frisse heerlijk op smaak gemaakte tomatensalsa en ons geheime recept de kaassaus (nacho All the Way). Daarnaast worden er heerlijke toppings geserveerd, waaronder verse guacomole. Wilt u liever vegetarisch, geen probleem, ook hier hebben we enkele varianten in. Ook kan er rekening worden gehouden met eventuele allergenen.

Naast de Nachos serveren wij op de festivals ook heerlijke Tacos en Quesadillas, ook deze zijn te verkrijgen in meerdere varianten. Dus kortom voor elk wat wils! 


Team Las Hapas: 

Links: Dani√ęlle en rechts: Rixt.